To kraftfulde strategier til at leve bedre og være mere produktive

Når jeg tænker på strategier for et bedre liv, tror jeg på regel E: effektivitet, effektivitet og essentialisme. For nylig blev jeg fast for at udvikle et dybt fokus. I en tid med sociale medier og moderne teknologi mistede vi evnen til at koncentrere os. Derfor gjorde jeg mit mål mere bevidst.

“Mindfulness” er et varmt emne i dag, og når flere og flere mennesker læser om det, gør popularitet paradoksalt det meningsløst. Tim Ferriss definerer “bevidsthed” som en bevidsthed om den nuværende tilstand, som hjælper dig med ikke at reagere. Dette er en god definition, så lad os fortsætte. At være ikke-reaktiv er nødvendig for dyb koncentration i en verden, hvor vi konstant plages af indgange, der distraherer os, mindsker vores mentale energi og reducerer vores intellektuelle tilbagevenden.

Taler om fokus og intellektuel produktion, jeg har også for nylig meget godt læst casten. En ekspert i verdensklasse vil arbejde i 30 år for at lære noget, afsætte hele sit liv til et bestemt problem – og du kan få al din viden om dette i en 200-siders bog, der kan læses i weekenden. Og alt for $ 10 til $ 15. Meget god.

Dette, selvfølgelig, hvis du kan koncentrere dig! Dette bringer os tilbage til hele kredsen tilbage til bevidsthed. Hvis du vil læse meget, bør du udvikle en “moderne forståelse af den stat, der hjælper dig med at være ureaktiv”, så du kan virkelig være opmærksom på sidelinierne, ikke til din iPhone.

Jeg kan ikke læse som en fritid. Dette er et seriøst og dybt arbejde, der er afgørende for min forretnings succes, og det kræver indsats.

For nylig har jeg været involveret i to metoder, der har synergistisk hjulpet mig med at fokusere dybere (effektivt), læs mere effektivt og være mere bevidste (betydningsfulde).

Kortsigtede evner: for eksempel 2x læsehastighed

Det er sådan, du læser meget meget hurtigt.

Køb en almindelig bog (indbundet eller brochure), og få en fuld lydversion i Audible. Sæt dig ned, åbn den fysiske bog og indstil samtidig hastigheden til 2x eller endda 2,5x til Audible.

Følg ordene med din finger eller penn. Du vil ignorere alle de kritiske oplysninger uden at savne et enkelt slag, for det er ligesom at lave din hjerne – og du er færdig med bogen om halvdelen af ​​tiden eller mindre. Meget effektiv, hvis du spørger mig!

Normalt begynder jeg med 1,5 gange for flere kapitler til at træne mit sind og øjne for at holde trit med det hurtige tempo. Dette er det samme som at bruge en tredemølle: Træning et intens interval for sindet. Start langsomt, hurtigt frem og derefter sprint. Jeg skal lave 15 minutters stykker i et meget hurtigt tempo, og derefter sænke et stykke tid for at give mig en kognitiv pause, før jeg kommer tilbage til det.

Dette er især nyttigt i de tidspunkter, hvor du bare skal “gennemgå” bogen, fordi den har vigtige oplysninger, såsom business / marketing / money. For eksempel gik jeg for eksempel til en ny stor Tony Robbins i 3 dage.

En anden nyttig fordel er, at du får SUPER fokuseret på, hvad der bliver sagt, fordi du ikke bruger kun én, men to sanser (syn og lyd) til at absorbere materialet undervejs. Der er ikke plads til distraktion! Dette kaldes vi hyperfokuseret. Det er utroligt.

Langvarig færdighed: hvordan man roer sindet (og være mere bevidst)

Meditation er en praksis med bevidsthed. På et praktisk niveau kan jeg forklare, at meditation har en vis tid til at fokusere på din vejrtrækning og at genkende tanker, når de opstår. I stedet for at være som “BOOM! SMART FORM! JA! “Missionen er at rette din opmærksomhed på forbindelsen med åndedrættet, da det fylder og tømmer dine lunger. Når en ide kommer (og tro mig, vil du have mange tanker, når du mediterer), bare sig “hmph”. Jeg havde netop denne tankegang. At studere. Nu vil jeg koncentrere min vejrtrækning igen. ”

Ligesom vi bombarderes med en million tekster, pinger og stimuli, der kom til os – opmærksom på distraktioner, som vi ikke vil forbruge – absorberes vi også i vores egne tanker. Ofte giver vi hver af dem lige opmærksomhed og opmærksomhed, hvilket giver livet en endeløs bølge af nye og ofte ubevidste tanker. Og cyklen gentager.

Meditation giver dig mulighed for at se enhver tanke om, hvad det er – et objekt du kan tro på – og giver dig perspektiv og træning for at se ud over det.

Øjeblikk af et tomt sind og ren lykke begynder, og frekvensen øges i sidste ende med større praksis. Endnu vigtigere, du sænker dit sind, forbinder dig selv og forbedrer din generelle selvbevidsthed.